微信公眾號
高級搜索

冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷A卷附答案(成功一號 名卷天下)

2018-07-03 14:25:06   來源:愛格教育網   點擊:

成功一號 名卷天下

Unit 4 A卷

Ⅰ.把單詞與對應的圖片連線。(8分)

1.冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)  apple

2.冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)  fish

3.冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)  milk

4.冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)  fruit

5.冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)  rice

6.冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)  vegetables

7.冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)  dumplings

8.冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)  noodles

1.rice 2.vegetables 3.apple 4.fruit 5.noodles 6.dumplings 7.milk 8.fish


Ⅱ.寫出下列短語的漢語意思。(10分)

1. right now ________

2. how often ________

3. twice a week ________

4. go to school ________

5. before breakfast ________

6. in the morning ________

7. wash the dishes ________

8. ride a bike ________

9. play sports ________

10. go to bed ________

1.現在 2.多久一次 3.一周兩次 4.去上學 5.在早飯前 6.在早晨 7.洗盤子 8.騎自行車 9.做運動 10.去睡覺


Ⅲ.選出每組單詞中不同類的一項。(12分)

(  )1. A. chicken B. fish C. juice

(  )2. A. strong B. tooth C. healthy

(  )3. A. thirty B. twice C. fifteen

(  )4. A. bike B. run C. walk

(  )5. A. minute B. hour C. exercise

(  )6. A. tree B. evening C. morning

1.C 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A


Ⅳ.單項選擇。(20分)

(  )1. ______ basketball is exercise.

 A. Play B. Playing C. Plays

(  )2. Exercise helps ______ your body strong.

 A. make B. making C. made

(  )3. There are sixty minutes in ______ hour.

 A. a B. an C. /

(  )4. We need thirty minutes ______ exercise every day.

 A. of B. at C. in

(  )5. ______ are good habits.

 A. This B. That C. Those

(  )6. Listening ______ my parents is a good habit.

 A. to B. at C. in

(  )7. I ______ be with you right now.

 A. am B. not C. can't

(  )8. What ______ you learn from the story?

 A. are B. can C. does

(  )9. Mike ______ six years old last year.

 A. is B. don't C. was

(  )10. What did his father give ______ yesterday?

 A. him B. she C. he

1.B 2.A 3.B 4.A 5.C 6.A 7.C 8.B 9.C 10.A


Ⅴ.用所給單詞的適當形式填空。(10分)

1. An apple a day ______ (keep) the doctor away.

2. What's ______ (you) favourite vegetable?

3. She eats fruit three ______ (time) a day.

4. Jenny always ______ (have) breakfast at 7:00 in the morning.

5. ______ (go) to bed early is a good habit.

1.keeps 2.your 3.times 4.has 5.Going


Ⅵ.給下列句子選擇正確的漢語意思。(12分)

(  )1. Having breakfast every day is a good habit.

(  )2. He likes his new axe very much.

(  )3. She cut down a tree behind her house yesterday.

(  )4. He always gets up late in the morning.

(  )5. Before breakfast, I wash my hands and brush my teeth.

(  )6. How often do you eat vegetables?

①他非常喜歡他的新斧子。

②他在上午總是起床很晚。

③你多久吃一次蔬菜?

④昨天她砍倒了她的房子后面的一棵樹。

⑤每天吃早飯是一個好習慣。

⑥早飯前,我洗手,刷牙。

1.⑤ 2.① 3.④ 4.② 5.⑥ 6.③


Ⅶ.句型轉換。(8分)

1. Bread is my favourite food.(對畫線部分提問)

 ______ is ______ favourite food?

2. She goes to school on Monday.(改為否定句)

 She ______ ______ to school on Monday.

3. He likes to eat apples.(對畫線部分提問)

 ______ does he ______ to eat?

4. He brushes his teeth three times a day.(對畫線部分提問)

 ______ ______ does he brush his teeth?

1.What your 2.not goes 3.What likes 4.How often


Ⅷ.根據所給提示,為下列圖片排序。

1. Before I brush my teeth, I wash my face.

2. After I brush my teeth, I eat breakfast.

3. After I eat breakfast, I go to school.

4. After I come back from school, I watch TV.

5. After I watch TV, I do my homework.

  • 冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)(  )
  • 冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)(  )
  • 冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)( 1 )
  • 冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)(  )
  • 冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)(  )
  • 冀教版英語五年級下冊第四單元測試卷附答案(成功一號 名卷天下)(  )

4 5 3 2


Ⅸ.閱讀短文,判斷正(T)誤(F)。

  Danny wasn't strong because he didn't eat vegetables. He liked to eat snacks(零食). Li Ming told Danny that they were bad for him. He should eat more vegetables. Because they were good for his health. Now Danny eats vegetables every day. He likes tomatoes best. He eats tomatoes three times a day.

(  )1. Danny wasn't strong because he didn't eat vegetables.

(  )2. Danny liked to eat snacks before.

(  )3. Vegetables are bad for our health.

(  )4. Now Danny likes potatoes best.

(  )5. Now Danny eats tomatoes three times a day.

1.T 2.T 3.T 4.T 5.T

打開微信搜索(愛格語文CC)或(wwwigecc)關注微信公眾號,可在微信中直接查詢組詞、造句、近義詞和反義詞等。長按藍色文字可復制。
分享到:

相關熱詞搜索:單元測試卷附答案 成功一號名卷天下 冀教版英語 小學五年級下冊

熱門推薦: 小學四年級語文暑假作業 小學四年級英語暑假作業 小學四年級數學暑假作業 小學五年級英語寒假作業

上一篇:人教版數學小學五年級下冊2008-2009期末考試卷附答案
下一篇:冀教版英語小學五年級下冊期末考試卷B卷附答案(成功一號 名卷天下)

浙江体彩大乐透